Dnes má svátek Marek Zítra má svátek Oto


Nádherný Silvestr jsem měla tu čest ztrávit u brněnských Rowerů na ranči nad Bílým potokem. Celý večer byl ve znamení námořnického bálu, který zahájil Jordán se známou písní od Waldemary Matušky.

Lodní kapitán přijel až z dalekých Českých Budějovic. O muziku se starala kromě domácích převážně mladá osada Roza z okolí Zastávky u Brna.

Až do časných hodin ranních nového roku 2012 zazněly desítky námořnických písní, kterých je mezi trampskými naštěstí požehnané. Když náhodou u některé chybělo moře, či oceán, musela v nich být aspoň řeka.

O půlnoci byl venku zapálen táboráček a zazněla Vlajka. Kromě špuntů od šampusu vyletělo i několik raket. Byl to jeden z mých nejhezčích Silvestrů za poslední léta. Díky, Roweři !!!

Doufám, že si ten poslední rok před ohlášeným koncem světa ještě pořádně užijeme a že svět se navzdory hrůzným prognózám bude točit dál i v roce 2013!

Foto: Lilly Pavlak

Foto týdne

Jste náš host číslo

9576368

Tiráž

Music Open
hudební časopis nejen o muzice


Editor:
  Fedor Skotal

Redakce: Marty Newton

Grafika: Jana Skotalová

 

Autoři:  Jiří Černý, Mirek Černý, Jaroslav Čvančara, Ivan Doležal, Svatoslav Fiala (foto), Jiří Hampl (foto), František Heřman (foto), Hanka Hosnedlová, Vít Hrabánek, Jan Krůta, Miloslav Jakub Langer, Jaroslav Samson Lenk, Jindřich Marek, Stanislav Motl, Petr Vokoun Náhlík, Míra Navara, Zdeněk Nossberger, Sandy Nosek,Lucia Nováková (foto), Lilly Pavlak, Jan Plachetka, Milan B. Plch, Radovan Rakus, Jan J. Vaněk, Jerry Pupál Vecka, Ladislav Vencálek, Karel Cimbura Vidímský

 

Kontakt: musicopen@email.cz