Dnes má svátek Irena Zítra má svátek Rudolf

Rosťa Čapek je světově uznávaný stavitel strunných hudebních nástrojů, takový jazzový až bluegrassový Stradivari. Syn legendárního Jana Krisťáka Čapka a matky Jarky, první dámské banjistky v tehdejším Československu, spoluzakladatelky Schovanek. Rosťa dost dlouho spolupracoval s inženýrkou Ivou Loukovou. Dost dlouho na to, aby si ji nyní vzal za ženu.

Iva k tomu píše: „Milí přátelé, zveme vás na bluegrassový svátek, který se nebude opakovat - naši Velkou bluegrassovou svatbu. Rozhodli jsme se tento výjimečný okamžik spojit s bluegrassem, oslavit jej hudbou a udělat tak radost vám i nám. Popřát nám přijedou a na festivalu vystoupí naši kamarádi: Sierra Hull, Rob Ickes, Trey Hensley, Peter Rowan, Greg Cahill, Radim Zenkl, Martino Coppo a Ned Luberecki  - budeme rádi, když přijdete také! Pokud se zúčastníte jednoho ze dvou koncertů, dáte nám tím nejlepší svatební dárek!

Kdo jsou ti muzikanti? Sierra Hull - nejlepší mandolinistka světa; Rob Ickes - jeden z nejlepších dobristů na světě, držitel desítek ocenění; Trey Hensley - skvělý kytarista a neuvěřitelný zpěvák; Peter Rowan - bluegrassová legenda; Greg Cahill - zakladatel a banjista kapely The Special Consensus; Radim Zenkl - jeden z nejlepších světových mandolinistů; Martino Coppo - mandolinista a zpěvák kapely Red Wine; Ned Luberecki - jeden z nejlepších světových bandžistů. (změna programu vyhrazena).

Hvězdně obsazený festival se koná v hotelu OREA Pyramida (sál Dlabačov) v Praze 6, 15.května 2018 od 17:00 a od 20:30 hod. Vše o koncertech, vystupujících a plánek volných míst pro rezervaci vstupenek najdete na: http://www.capekinstruments.com/index.php?file=onas&udalost=201805

Vstupenky v ceně od 490,- do 890,- Kč rezervujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , ke vstupence dostanete od nás jako dárek knížku Krisťák.

Těšíme se na Vás!“

Iva Louková a Rosťa Čapek

 

 

 

 

Foto týdne

Jste náš host číslo

9560844

Tiráž

Music Open
hudební časopis nejen o muzice


Editor:
  Fedor Skotal

Redakce: Marty Newton

Grafika: Jana Skotalová

 

Autoři:  Jiří Černý, Mirek Černý, Jaroslav Čvančara, Ivan Doležal, Svatoslav Fiala (foto), Jiří Hampl (foto), František Heřman (foto), Hanka Hosnedlová, Vít Hrabánek, Jan Krůta, Miloslav Jakub Langer, Jaroslav Samson Lenk, Jindřich Marek, Stanislav Motl, Petr Vokoun Náhlík, Míra Navara, Zdeněk Nossberger, Sandy Nosek,Lucia Nováková (foto), Lilly Pavlak, Jan Plachetka, Milan B. Plch, Radovan Rakus, Jan J. Vaněk, Jerry Pupál Vecka, Ladislav Vencálek, Karel Cimbura Vidímský

 

Kontakt: musicopen@email.cz