Dnes má svátek Rostislav Zítra má svátek Marcela

Zhruba v šedesátých letech minulého století vyzvala redakce týdeníku Mladý svět své čtenáře, ať posílají tzv. Heslo týdne. Časopis je publikoval, aby se potěšila redakce a posléze i čtenáři nad tím, co všechno bylo na vývěskách, cedulích, nástěnkách, výzvách, upozorněních všude možně. Nebudeme vás k ničemu vyzývat. Jen si přečtěte následující řádky, porovnejte s životem, který sami žijete, vylaďte si náladu a možná, že dokonce přijdete i na dárek, kterým uděláte radost někomu, kdo to opravdu nečeká.

Nepřítel chodí v galoších, abys ho neslyšel, když někam přijde předstírá, jakoby nepřišel, chtěl by jak pára proniknout kamkoli v každé době a nemáš-li dost bdělosti, zahnízdí se i v tobě !

Nástupiště do zahraničí pod mostem

Vaši diplomovou práci zhotovíme do 3 dnů. Propagační a knihařské služby Hl. m. Prahy, Praha 1, Staroměstské nám. 20

Vyhraženo pro skládku rumů. MNV Hradečno

Přijmeme ženy k mytí nádobí a vrátného

Vyhláška!

Bude-li zaměstnanci odcizeno v koupelně uložené šatstvo, ohlásí tuto skutečnost nejprve koupelníkovi příslušné směny a dispečerovi. Zároveň ohlásí krádež na SNB v Litvínově, odkud přinese potvrzení, že krádež hlásil. Toto potvrzení odevzdá s.Stohrovi ml., v kanceláři ředitele.

Jízda a práskání bičem se pod pokutou 2 až 20 K přísně zapovídá !

 Ďakujeme vám, že nepĺujete na tom presvatom mieste

Cesta do práce vede k blahobytu, z práce k rodinnému štěstí. Dbej na svou bezpečnost cestou do práce a z práce, aby Tě o blahobyt a štěstí nepřipravil úraz.

Chceš-li číst romány i dobré jídlo papat musíš ženušce pro List paní a dívek capat. Zde obdržíte.

Kdo bude přistižen při znečistění záchodů zaplatí týdenní úklid celé plovárny

Vážení přátelé!

Jedním z úkolů letní činnosti Spolku Přátel Žehu v Blansku je rozšíření řad stoupenců kremačního hnutí. Obracíme se proto zdvořile i na Vás se žádostí, abyste nám pomohli během letního období získat alespoň jednoho občana k zpopelnění. Může to být příslušník Vaší rodiny, syn nebo dcera, příbuzní kupř. bratr, sestra, může to býti Váš spolupracovník na závodě, ve škole, v kanceláři, ve Vaší ulici, domě a nebo důchodce. Nemusí to býti občan z Blanska, může býti ze kteréhokoliv místa našeho okresu. Projeví-li takový občan souhlas, oznamte to př. Jaroslavu Plchovi, který dotyčného navštíví a vše další s nim zařídí. Doufáme, že se vám podaří tento úkol splniti, děkujeme Vám za pochopení a jsme s přátelským pozdravem Spolek Přátel Žehu v Blansku

I vaše děvče se jednou zeptá: „Jak si představuješ budoucnost?“ Myslete na to a nezapomeňte, že vaše znalosti denně porostou četbou Rudého práva!

 


 

 

Foto týdne

Jste náš host číslo

9565295

Tiráž

Music Open
hudební časopis nejen o muzice


Editor:
  Fedor Skotal

Redakce: Marty Newton

Grafika: Jana Skotalová

 

Autoři:  Jiří Černý, Mirek Černý, Jaroslav Čvančara, Ivan Doležal, Svatoslav Fiala (foto), Jiří Hampl (foto), František Heřman (foto), Hanka Hosnedlová, Vít Hrabánek, Jan Krůta, Miloslav Jakub Langer, Jaroslav Samson Lenk, Jindřich Marek, Stanislav Motl, Petr Vokoun Náhlík, Míra Navara, Zdeněk Nossberger, Sandy Nosek,Lucia Nováková (foto), Lilly Pavlak, Jan Plachetka, Milan B. Plch, Radovan Rakus, Jan J. Vaněk, Jerry Pupál Vecka, Ladislav Vencálek, Karel Cimbura Vidímský

 

Kontakt: musicopen@email.cz